6 Ekim 2010 Çarşamba

İndir : Rihanna - Only Girl (In the World) (Yeni Single)

                                                http://hulkshare.com/gsrq4hx40tz2

 Ne derler bilirsiniz. Yeni bir sene, yeni bir Rihanna şarkısı. Geçtiğimiz günlerde RyanSecrest.com'da ilk kez çalınan Rihanna'nın 'Loud' isimli 5. stüdyo albümünün çıkış parçası “Only Girl (In the World)” internete sızdı. The Stargate prodüksiyonu olan şarkı electro-disco tarzında ve dinledikçe daha da seveceğiniz türden.

Aslında şarkıyı en iyi şu şekilde tanımlayabiliriz. 2007 yılının Rihanna hiti “Please Don’t Stop the Music”in daha coşkulu ama daha kötü bir versiyonu. Neden kötü? Çünkü, 2007 yılında yaptığı şarkıya benzer bir şarkıyla kariyerine devam ediyor olmasından dolayı. Artık 5. albümü için, müziğe yol gösteren bir tavır içinde olmasını bekliyor dinleyicileri ondan (ben değil). Şarkı, hiçbir çaba sarf etmeden, tamamen rakipleriyle benzerlik gösteren cinsten (Taio Cruz, Enrique, Usher, Lady GaGa) ve Europop Hot 100 ayarında. Dediğim gibi, hit olacak bir şarkı ama 5. albümü için biraz daha avangard olmasını dilerdim, her ne kadar Rated R ile bunu denemiş ancak başarısız olmuş olsa da.

Son albümü Rated R için büründüğü imajının ardından, son albümü ‘Loud!‘ için biraz daha seksi olmaya karar vermiş görünüyor Rihanna. ‘Only Girl (In The World)‘ teklisinin kapağında, kırmızı saçı ve kırmızı elbisesinin yarattığı etki ile bir süre kapağa kilitleniyorsunuz. R logosu da gözden kaçmıyor, sadece biraz daha yuvarlak hatlarla karşımıza çıkıyor.

Only Girl (In the World) şarkısını, yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.    plutonmercury