27 Şubat 2012 Pazartesi

Ben...

Sigarayı çok severim. Sigaranın elde bıraktığı kokuyu da. Lakin sokakta yürürken sigara içemem.

Oldum olası yumurtanın beyazını sevmem. Peynirsiz kahvaltı edemem. Kahvaltıda lahmacun yiyebilirim. Yoğurtsuz yemek yiyemem. Mutlu olduğumda kilo alırım. Ellerime krem sürmekten hoşlanmam. Biriyle buluşmaya giderken krem sürüyorsam, bu onu önemsiyorum demektir. Ya da beni önemsemesini istiyorumdur, bilemedim.
İnce şeyler giyebildiğim mevsimleri severim. Güneş gözlüğü takarken utanırım. Biraz dar jean giyince kendimi yollu gibi hissederim. Her daim yağmur manzarasını tercih ederim. Denizde fazla açılırsam köpekbalıklarının çükümü yiyeceklerinden korkarım.

Başım ağrıdığında novalgin içer yahut limonlu salatalık yerim. Süt içmem. Kirli sakal severim. Rüyalarımda bazen fillere sarılırım, bazen de pandaları öperim. Siyah kedilere zaafım vardır. Ellerimde sürekli nasıl olduğunu bilmediğim kesikler oluşur. Ellerimin sürekli terlemesinden çıldırırım. Klavikula kemiklerinin ortasındaki çukuru çekici bulurum. Sihire inanırım. İnsanları çok sevemem. İnsanları hiç sevmem. En çirkin halimle biri beni ne kadar yakışıklı buluyorsa, kendimi o an en  yakışıklı hissederim. Korku filmlerini çok severim. Gece uyurken sürekli titrerim.. Ölmekten korkmam. Ama kardeşimi bırakıp ölmek istemem. En sevdiklerim kollarımda ölsün isterim. Yalanlara inanırım, ama kimseye güvenmem.
Çok ağlarım. Çok çirkin gülerim. Geceleri evimde yalnız gezinmekten korkarım. Alkole inanırım. Aşka da öyle. Çok sabırlıyımdır. İntikam duygusundan nefret edemem. Sonbaharı severim. Kar elleyemem. Çok üşürüm. Piyano en sevdiğim enstrümandır. Ama çalamam.
Hiç dışarı çıkmadan yıllarca yaşayabilirim. Hasta olduğumda öleceğimi zannederim. Kendimi keseleyemem. Kimsenin sevmediğini hep çok severim. Beni fazla insan sevmez. Suratsızın tekiyimdir ama çok gülerim. Sağ yanağımda, sol gözümün altında, omuzlarımda gamze vardır. Boynumu beğenirim.
Siyahı ve beyazı ayrı ayrı severim. Bazı mecmualar aksini iddia etse de, akrep burcu olduğumu savunurum. Takım tutmam, kafa tutarım. Uyuyamadığımda hüzünlü şarkılar dinlerim. Genelde uyuyamam.

Sihire inanırım demiş miydim.
Artık hiç sihir görmüyorum.

Dinle : Lana Del Rey - Born To Die

Uzun zamandır içselleştirebileceğim şarkılar duyamıyordum.
Born To Die hakikaten beklenenden fazlasını veriyor,
şu aralar kendimi iyi hissetmemi sağlayan bi kaç şarkıdan biri..
Lana Del Rey / Born To Die ; Plütonda...

19 Şubat 2012 Pazar

Sıfır4 / 10Bir

Ruhumu saran sessizliğe seni nasıl bağışlatacağım
Kalbi olmayan bu bedenin üstünde,
Tanınmaz olana dek devam edecek
Bu işkence.