3 Eylül 2011 Cumartesi

Plüton Dedi'ki :






- konuşurken insanın ruhu ağzından kaçarmış...çok konuştum bugün...evde ruhsuz ruhsuz tavana bakıyorum..ağzımı açtım..dönsün diye bekliorum.

Never Let Me Go


Tüm hayatımızı beraber geçirdikten sonra, birbirimizden bukadar çabuk kopacağımız hiç aklıma gelmezdi... ( Never Let Me Go )

Sugababes - Freedom / Yeni Tekli ( kusursuz bir sugababes şarkısı daha)

Hadi uzağa yürüyelim
Gecenin içinde..
Geç oldu, fakat bizim için doğru zaman..
Kısa bir süre için isimsiz olmak istiyorum..
Ellerini kaldır,Havada bir yumruk,
Özgürlük için, hayatta kalabilmek için..
Umursamamak için, Özgürlük için..

2 Eylül 2011 Cuma

İzle : Never Let Me Go



Dostluk, aşk, çocukluk, kıskançlık, bunlarla ilintili içimize attığımız ve bir daha dışarı çıkartamadığımız duygular üzerine olağandışı bir hikaye-film. kalp nasıl ağırlaşır, ve kırılgan diye düşündüğümüz ruhumuz bunca ağırlığı nasıl taşırın hikayesi. renkleri, mekanları, oyuncuları, her karesi çok özel, boğazınızda düğümlenen anların çokluğuyla, perdeye kilitlendiğiniz bir zaman dilimi. ama hepsinin üzerinde ve belki de film bittikten sonra da uzun süre içinizde kalan, kafanızda evirip çevirip nereye koyacağınızı bilemediğiniz, acımasızlık, hayat çok acımasız.

ansızın birileri gelip karaciğerinizi, böbreğinizi ve en son kalbinizi yerinden söküp almayacaktır, ama film "hayat acımaz"ın sizdeki yansımasını, yani aslında çok iyi bildiğiniz bir insanlık durumunu kulağınıza tekrar fısıldayacak. duymazdan geldiğiniz bu ses, kimbilir, bu sefer daha anlamlı gelecek.